Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Continental Elektronikproduktion | 20 juni 2017

Continental går med i BMW, Intel och Mobileyes samarbete

Continental har blivit en utvecklingspartner och systemintegratör i samarbetet mellan BMW Group, Intel och Mobileye för autonom körning.
Målet med samarbetet mellan företagen är att skapa en ny samarbetsmodell för fullautomatisk körning och erbjuda lösningar till hela bilindustrin världen över.

Som systemintegratör har Continental en stor i industrialiseringen av plattformen för andra fordostillverkare – bolaget kommer även att jobba för att leda de gemensamma lösningarna till marknaden snabbare. Nu jobbar gruppen för att för att säkerställa serieproduktion av fullt automatiserade BMW-fordon till 2021.

För Continental ligger fokus på funktionsutveckling och integration av automatiserade system inklusive förarövervakning och rörelsekontroll, samt simulering och validering av funktionerna.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2