Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kitron Elektronikproduktion | 21 juni 2017

Kitron skriver kontrakt med Husqvarna Group

Enligt avtalet kommer kontraktstillverkaren att tillverka fem produkter, bland annat kretskort, till det svenska bolagets robotgrĂ€sklippare – och detta i tillĂ€gg till befintliga produktionsvolymer
Uppdaterad; 2017-06-22 13:56
Avtalet har potentiellt vÀrde om 600 miljoner norska kronor och löper under en femÄrsperiod. Produktion kommer att ske vid Kitrons anlÀggning i Litauen, det framgÄr av ett pressmeddelande.

– Vi Ă€r mycket glada över att Husqvarna Group Ă„ter igen visar förtroende för oss. VĂ„rt lĂ„ngsiktiga samarbete samt förmĂ„ga att förstĂ„ deras behov har gjort det möjligt för oss att erbjuda flexibla, hĂ„llbara och kostnadseffektiva lösningar som stöder Husqvarna Groups strategi. Kontraktet kommer att bidra till vĂ„r framtida tillvĂ€xt och stĂ€rka vĂ„r position i Husqvarna som en integrerad del av deras försörjningskedja, sĂ€ger Peter Nilsson, vd för Kitron ASA.



En tidigare version av denna artikel gav intrycket att Kitron skulle tillverka sjÀlva slutprodukten, detta Àr fel och det handlar om produkter som ingÄr i i robotgrÀsklipparna.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1