Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kitron Elektronikproduktion | 21 juni 2017

Kitron skriver kontrakt med Husqvarna Group

Enligt avtalet kommer kontraktstillverkaren att tillverka fem produkter, bland annat kretskort, till det svenska bolagets robotgräsklippare – och detta i tillägg till befintliga produktionsvolymer

Uppdaterad; 2017-06-22 13:56
Avtalet har potentiellt värde om 600 miljoner norska kronor och löper under en femårsperiod. Produktion kommer att ske vid Kitrons anläggning i Litauen, det framgår av ett pressmeddelande. – Vi är mycket glada över att Husqvarna Group åter igen visar förtroende för oss. Vårt långsiktiga samarbete samt förmåga att förstå deras behov har gjort det möjligt för oss att erbjuda flexibla, hållbara och kostnadseffektiva lösningar som stöder Husqvarna Groups strategi. Kontraktet kommer att bidra till vår framtida tillväxt och stärka vår position i Husqvarna som en integrerad del av deras försörjningskedja, säger Peter Nilsson, vd för Kitron ASA.
En tidigare version av denna artikel gav intrycket att Kitron skulle tillverka själva slutprodukten, detta är fel och det handlar om produkter som ingår i i robotgräsklipparna.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2020-06-04 10:54 V18.6.10-1