Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mariusz szachowski dreamstime.com Elektronikproduktion | 05 juli 2017

Unibap levererar SpaceCloud utvecklingssystem till Orbit Logic

Amerikanska Orbit Logic har fÄtt i uppdrag av amerikanska flygvapnets forskningsavdelning (AFRL) att migrera Orbit Logics mjukvara för avancerad autonom missionsplanering till Unibaps Deep Delphi ekosystem för framtida satellitsystem.
BestÀllningen Àr pÄ 9500 dollar och levereras under juli 2017. Det Àr det första steget i en kvalificeringsplan som kan komma att involvera en framtida kvalificeringsflygning pÄ en satellit med en optimerad SpaceCloud lösning för nanosatelliter (CubeSats), skriver Unibap i ett pressmeddelande.

Orbit Logic Àr ett amerikanskt företag i rymd- och drönarbranschen som i 15 Är levererat mjukvara för planering och schedulering av autonoma system. Uppdraget till Orbit Logic frÄn AFRL erbjuder Unibap en stor möjlighet att tillsammans med Orbit Logic öka försÀljningen i USA. Initialt kommer APS-SpaceCloud lösningen att testas pÄ CubeSat satelliter för att erhÄlla rymdkvalifikation varpÄ kombinationslösningen sedan kan erbjudas till alla storlekar av satelliter för ökad funktionsförmÄga och drifttillförlighet.

"Unibaps SpaceCloud produkter med Deep Delphi ekosystem erbjuder artificiell intelligens ombord pÄ satelliter och rymdfarkoster och Àr en av vÀldigt fÄ lösningar pÄ marknaden som har flera Ärs ackumulerad operativ tid i rymden. Deep Delphi ekosystemet bygger pÄ en standard Linux vilket gör det enkelt att migrera programvara till systemet och dra nytta av vÄr höga berÀkningsprestanda. Denna leverans ger oss möjlighet att tillsammans med en kund visa effektiviteten i vÄra produkter och erhÄlla en viktig referens för framtida upphandlingar," sÀger Fredrik Bruhn, vd för Unibap.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2