Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© vladek dreamstime.com Elektronikproduktion | 06 juli 2017

Obducat har erhållit order från Institute of Acoustics i Kina

Obducat ABs dotterbolag Obducat Technologies AB har fått en order avseende ett EITRE 3 NIL system från Institute of Acoustics (IOA) vid Chinese Academy of Sciences (CAS) i Peking, Kina.
Institutet består av nio olika laboratorie- och forskningscenter i Beijing vilka är State Key Laboratory of Acoustics och The National Network New Media Engineering Research Center. Vidare ingår fyra av CAS nyckellaboratorier fokuserade på ljud- och vibrationsforskning, den akustiska undervattensmiljön, talakustik och innehållsförståelse samt informationsteknologi för AUVs (autonoma undervattensfarkoster). Därutöver har institutet tre fältstationer lokaliserade i Hainan, Shanghai och Qingdao samt ett teknologiöverföringscenter i Jiaxing, Zhejiang.

Uppdraget för IOA är att bedriva ledande forskning inom akustik- och informationsbearbetningsteknologi. IOA:s mål är att bidra med viktiga framsteg för Kina inom områden såsom säkerhet, energi, liv och hälsa, informationsnätverk och havsförvaltning genom vetenskaplig innovation och systemintegration.

Leverans av Eitre 3 systemet till Institute of Acoustics kommer att ske under tredje kvartalet 2017.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1