Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© medicon village Teknik | 07 juli 2017

TEC Lund i ny kostym

Förra Äret kunde evertiq berÀtta att 2017 Ärs TEC Lund kommer att arrangeras hos Ideon. Flytten innebÀr ett nytt kapitel för eventet och det finns en hel del anledningar till varför flytten skett.
TEC Lund var evertiqs första event och vi slog upp portarna för första gÄngen 2011. Nu, ett antal Är senare Àr det helt enkelt sÄ att vi vuxit ur den kostym som Scandic Star kunde erbjuda och det var dags att svida om.

Ett samarbete har dÀrför inletts med Ideon vilket innebÀr att eventet i Lund kommer att gÄ av stapeln hos Ideon, nÀrmare bestÀmt i Medicon Village.

– Genom den hĂ€r flytten kommer vi nĂ€rmare de lokala företagen, vi finns dĂ€r industrin finns. De har dessutom större lokaler och vi har kĂ€nt att vi har gĂ„tt i taket dĂ€r vi tills nu befunnit oss, förklarade Evertiqs vd Henrik Björsell nĂ€r flytten annonserades.

Fem Ă„r har gĂ„tt sedan Medicon Village öppnade dörrarna för första gĂ„ngen – och den 20 januari i Ă„r meddelades det att life science parken i Lund firade en framgĂ„ngsrik resa dĂ€r man gĂ„tt frĂ„n 0 till 1500 arbetsplatser pĂ„ fem Ă„r.

Och om vi kollar pĂ„ hela Ideon Science Park sĂ„ finns det ungefĂ€r 400 bolag som huserar i omrĂ„det – sĂ„ nog kommer vi nĂ€rmare de lokala företagen.

Nu Àr det inte lÄngt kvar tills Ärets TEC-event i Lund och scenprogrammet Àr inne pÄ slutdetaljerna.
PÄ scenen kommer det bland annat att pratas om nÄgra av Forsways projekt i Indien och Afrika. Beta Layout kommer att göra en djupdykning inom 3D-printing. Peter Brent kommer att gÄ igenom de senaste siffrorna för den nordiska EMS-marknaden.

För mer information och anmÀlan följ denna lÀnk
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1