Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© impact coatings Elektronikproduktion | 12 juli 2017

Impact Coatings levererar genombrottsorder

Impact Coatings har i dagarna levererat ett belÀggningssystem för strÄlkastarreflektorer till det slovenska företaget Iskra Mehanizmi. AffÀren, vÀrd cirka 7 miljoner kronor, gjordes i november förra Äret, Àr en genombrottsorder och den första i sitt slag för strÄlkastarreflektorer till fordonsindustrin.
Bakgrunden till det slovenska företagets order Àr att reflektorer spelar en allt mer avgörande roll i moderna fordon. Detta samtidigt som komplexiteten ökar, antalet blir fler och storleken minskar. Kraven pÄ den reflekterande ytan blir dÀrmed högre och högre.

”Det Ă€r dĂ€rför oerhört glĂ€djande att Iskra Mehanizmi valde Impact Coatings som leverantör av kompetens och utrustning. En InlineCoater 500 Ă€r nu levererad och installerad och sĂ„vĂ€l kund som kundens kund Ă€r entusiastiska över lösningen”, sĂ€ger Henrik Ljungcrantz, grundare och vd pĂ„ Impact Coatings.

NÀr antalet reflektorer i framtidens fordon minst tiofaldigas, kommer efterfrÄgan pÄ produktion i höga kvantiteter att öka dramatiskt. Det kommer i sin tur att innebÀra fler produktionsenheter och dÀrmed en ökad marknad.

”Att belĂ€gga reflektorer i höga volymer, med bibehĂ„llen kvalitet och precision, Ă€r en utmaning med traditionella tillverkningsmetoder. Impact Coatings fokusering pĂ„ att utveckla kostnadseffektiv produktionsteknologi gör att tillverkarna klarar den utmaningen. Vi ser dĂ€rför en vĂ€xande marknad för vĂ„r teknologi i det hĂ€r segmentet”, sĂ€ger Henrik Ljungcrantz.

I och med leveransen av en InlineCoater 500 kan Iskra Mehanizmi pÄbörja högvolymsproduktion. För Impact Coatings Àr det ett viktigt steg i genomförandet av sin strategi för att etablera sig som den ledande aktören inom belÀggning pÄ reflektorer för fordonsindustrin.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2