Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© elektronikkonsult Elektronikproduktion | 14 augusti 2017

Elektronikkonsult tar plats i de nya lokalerna

Elektronikkonsult meddelar att bolaget har haft en lyckad flytt och att man nu är igång mer verksamheten i de nya lokalerna i Danderyd.
"Med flytten till betydligt större och mer centralt belägna lokaler ges vi goda förutsättningar för den offensiva satsning vi påbörjade i våras," skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Visionen är nu att utveckla Elektronikkonsults position som ett designhus inom kraftelektronik i Norden. Och målsättning nu är att expandera verksamheten genom att anställa flera duktiga kraftkonstruktörer.

"Genom åren har vi byggt ett otroligt starkt team med mycket erfarna elektronikkonstruktörer; samtliga medarbetare har över 10 års erfarenhet av kraftelektronik och mönsterkortslayout. I våra nya lokaler har vi också byggt ett nytt, stort och välutrustat elektronik- och EMC-labb," fortsätter pressmeddelandet.Bilder: © Elektronikkonsult

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2