Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© GKN Elektronikproduktion | 14 augusti 2017

GKN Aerospace i Trollhättan går bättre än på många år

IF Metalls klubbordförande hos GKN Aerospace i Trollhättan meddelar i en uppdatering att bolaget tågar på och att man sedan slutet av förra året anställt ny personal till produktionen, och det ser ut som att det behöver rekryteras ännu fler.
– Det ser bättre ut än det gjort på många år. Sedan december förra året och fram till nu har vi anställt cirka 65 personer i produktionen. Min uppfattning är att vi måste fortsätta att rekrytera personal under hösten och vintern, säger Mats Eriksson som är IF Metalls klubbordförande på GKN Aerospace i Trollhättan i en uppdatering på IF Metals webb.

Ökade volymer i de motorprogram som GKN är delägare och leverantör i är en stor anledning till uppgången – och sammantaget ser det väldigt positivt ut. Samtidigt säger Mats Eriksson att det det ökade produktionstrycket innebär att GKN kommer att behöva anställa ännu mer personal under det kommande halvåret.

– Hur många det kan handla om kan jag inte säga. Den frågan har vi inte diskuterat med företaget ännu, fortsätter Mats Eriksson i uppdateringen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1