Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© instumentcompaniet © Kamic Group Elektronikproduktion | 15 augusti 2017

Kamic Group köper Instrumentcompaniet AS

Kamic Group har tecknat en överenskommelse om att förvÀrva samtliga aktier i den norska mÀtinstrumentleverantören Instrumentcompaniet AS.
SÀljare Àr bolagets tvÄ grundare; vd Anne Therese Petersen och ordförande Ellen Andrea Bakke. Instrumentcompaniet AS Àr en norsk leverantör av mÀtinstrument för industriella behov. Bolaget har en produktportfölj som tÀcker allt frÄn handhÄllna instrument till kompletta mÀt- och övervakningssystem.

Förutom produktförsÀljning erbjuder Instrumentcompaniet ocksÄ service och kalibrering samt utbildningar. Bolaget bildades 1998 i Oslo och omsÀttningen under 2016 uppgick till drygt 30 miljoner norska kronor.

– Instrumentcompaniet AS Ă€r en vĂ€lrenommerad leverantör inom en tydlig produktnisch. Med sin djupa tekniska kunskap och sina starka relationer med leverantörer och kunder Ă€r detta ett bolag som kommer att addera pĂ„tagliga vĂ€rden till vĂ„r företagsgrupp, sĂ€ger Fredrik Celsing, vd och koncernchef för Kamic Group.

– Anne Therese Petersen och Ellen Andrea Bakke har tillsammans Ă„stadkommit en mycket fin historik av lönsam tillvĂ€xt, och vi Ă€r glada över att bĂ„da kommer att fortsĂ€tta i sina roller och jobba tillsammans med oss för att utveckla Instrumentcompaniet AS vidare, fortsĂ€tter Fredrik Celsing.

Instrumentcompaniet kommer att, som ett sjÀlvstÀndigt bolag, ingÄ i Kamic Groups affÀrsomrÄde Installation.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1