Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Linde material handling / Comnovo Teknik | 15 augusti 2017

Linde Material Handling köper tyskt startupbolag

Linde Material Handling har lagt vantarna pÄ tyska startupbolaget Comnovo. Genom förvÀrvet utvecklar Linde Material Handling sitt sortiment av sÀkerhetslösningar med teknologi inom utrustning för lokalisering av fordon.
Startupbolaget Comnovo har utvecklat ett system för fordonslokalisering. Systemet kan se igenom pallar, portar och till och med vÀggar för att med precision varna mÀnniskor som befinner sig i nÀrheten nÀr ett fordon nÀrmar sig.

– Systemet kan snabbt optimera rutter och exempelvis identifiera nĂ€rmaste truck för att skapa en transporteringsorder eller hitta lĂ€mpligaste laddningsstation, sĂ€ger Dr. Andreas Lewandowski, en av grundarna till Comnovo.

Linde Material Handling har under det senaste decenniet systematiskt utvecklat system för sÀker, men ocksÄ effektiv, materialhantering och materialflöde.

– Som leverantör av lösningar för effektiva materialflöden Ă€r vi otroligt engagerade i hur vi kan förbĂ€ttra sĂ€kerheten i vĂ„ra kunders verksamheter. I Comnovo hittar vi en dynamisk och kreativ partner med en innovativ portfolio inom teknologi. Tillsammans kommer vi utöka Lindes bredd av förarstödssystem och utveckla dem ytterligare för vĂ„ra kunder, sĂ€ger Andreas Krinninger, styrelseordförande för Linde Material Handling.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2