Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ginasanders dreamstime.com Elektronikproduktion | 16 augusti 2017

Sensys Gatso får order från Qatar

Sensys Gatso Group har mottagit en order, värd 5 miljoner kronor, från sin samarbetspartner i Qatar. Ordern gäller en lösning för rödljusövervakning liknande den som bolaget levererade i Qatar 2015.
Sensys Gatso har levererat trafiksäkerhetssystem till Qatar sedan 2015. Dessa system beskrivs ha bidragit till en avsevärt förbättrad trafiksäkerhet i landet. Datum för de leverans av den nya ordern förväntas bli innan årets slut.

“Vi har jobbat hårt på att sälja våra lösningar i Qatar, men också på spridandet av nollvisionskonceptet genom regelbunden kontakt och samspel med viktiga myndigheter och universitet. Därmed bygger vi ett långsiktigt strategiskt partnerskap i Qatar tillsammans med övriga svenska och holländska intressenter i branschen” säger Saman Alae Naziri, General Manager, Sensys Gatso Group MENA i Dubai, Förenade Arabemiraten.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2