Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© olivier26 dreamstime.com Komponenter | 18 augusti 2017

Från Waystream till ACTE Solutions

Johnny Hedlund har efter 11 Är hos Waystream valt att lÀmna bolag. Den 14 augusti tilltrÀdde han som ny vd för ACTE Solutions AB, som ingÄr i koncernen Lagercrantz Group,.
– ACTE Solutions AB har idag en nischad och stark position pĂ„ marknaden inom industridatorer samt IoT och M2M. Vi ser att det finns betydande potential att fortsĂ€tta utveckla ACTE och skapa betydande tillvĂ€xt framĂ„t. Johnny, med sin gedigna erfarenhet inom teknikbranschen, har precis rĂ€tt profil för att lyckas med uppdraget, och vi har stark tilltro till att han Ă€r rĂ€tt person för att fortsĂ€tta föra ACTE till nĂ€sta nivĂ„, sĂ€ger Ulf Gladh koncernchef för divisionen Electronics inom Lagercrantz Group.

I sin nya roll som vd för ACTE kommer Johnny ha ett övergripande ansvar för att sÀkra och stÀrka tillvÀxten framÄt.

– Det kĂ€nns bĂ„de roligt och spĂ€nnande att ta klivet över till ACTE, som Ă€r ett mycket intressant bolag med en lĂ„ng och stark historik. ACTE har, som mĂ„nga, gjort resan frĂ„n att vara en ren distributör av elektronikkomponenter till att erbjuda specialistkompetens inom kundanpassning av produkt- och systemlösningar för industridatorer och kommunikationslösningar inom IoT/M2M, sĂ€ger Johnny Hedlund.

– Tanken Ă€r att vi ska bli Ă€nnu tydligare med vĂ„ra lösningserbjudanden och vilka mervĂ€rden det tillför kunderna. Jag kommer inte in med en helt ny vision utan ska tillföra lite nya tankar. Det hĂ€nder mycket inom det hĂ€r omrĂ„det idag och det faktum att dagens industri befinner sig i stor förĂ€ndring med ökad digitalisering, Ă€ndrade strukturer och behov skapar fantastiska möjligheter för ACTE att stĂ€rka sin position som en ledande leverantör av de mest betydande och progressiva teknikföretagen inom svensk industri, förklarar Johnny.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1