Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© smart eye Elektronikproduktion | 18 augusti 2017

Ny design win för Smart Eye

Svenska Smart Eye, som utvecklar system för eyetracking, har erhÄllit en ny design win med en europeisk premiumbiltillverkare.
Tillsammans med en ledande Tier1-leverantör har Smart Eye blivit utvald att leverera Driver Monitoring-system till en bilmodell baserad pÄ biltillverkarens nÀsta produktionsplattform. Den icke namngivna biltillverkarens nya bilmodell förvÀntas gÄ i produktion under 2019.

Biltillverkaren Àr en ny OEM för Smart Eye, som sedan tidigare har erhÄllit design wins frÄn tvÄ andra biltillverkare. Sammantaget har dÀrmed tre biltillverkare inom premiumsegmentet valt Smart Eye som leverantör av DMS-mjukvara. Smart Eye kommer tillsammans med Tier1-leverantören att omgÄende pÄbörja utvecklingen av systemet, det framgÄr av ett pressmeddelande.

– Vi Ă€r stolta och ser det som ett bevis pĂ„ styrkan i Smart Eyes teknologi, att vi Ă„terigen i stenhĂ„rd konkurrens, Ă€r utvalda av en viktig OEM i premiumbilsegmentet. Vi ser fram emot att fĂ„ chansen att jobba ihop med nĂ„gra av vĂ€rldens frĂ€msta ingenjörer för att flytta fram grĂ€nsen för sjĂ€lvkörande bilar och aktiva sĂ€kerhetssystem. Det Ă€r ett mycket intressant lĂ€ge i premiumbilsegmentet – med en hög aktivitet och dĂ€r flera aktörer nu vĂ€ljer sina leverantörsrelationer, sĂ€ger vd Martin Krantz.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2