Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Surgical Science Elektronikproduktion | 25 augusti 2017

Surgical Science i nytt oem-avtal om industrisamarbete

Surgical Science meddelar att bolaget ingått ett långsiktigt OEM-avtal med meerecompany Inc. i Sydkorea. Det svenska bolaget blir leverantör av simuleringsmjukvara till meerecompany’s kirurgirobot Revo-i.
Avtalet är initialt värt cirka 4,5 miljoner kronor och innefattar konsultintäkter för tillpassning av mjukvaran till Revo-i och inledande licensintäkter. Intäkterna kommer att landa hos Surgical Science under hösten 2017 och i början av 2018, meddelar Surgical Science i ett pressmeddelande.

meerecompany är ett Seoul-baserat teknikföretag som har en division för kirurgirobotik. Projektet Revo-i har utvecklats under cirka tio års tid och i början av augusti i år erhölls regulatoriskt godkännande av de sydkoreanska myndigheterna. Surgical Science mjukvara kopplas via ett API ihop med meerecompanys kirurgirobot så att simulering kan användas i såväl marknadsföring och försäljning som vid säker träning för kirurger vid leverans av robotarna till sjukhus.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-19 10:20 V10.9.5-1