Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mariusz szachowski dreamstime.com Elektronikproduktion | 25 augusti 2017

JLT Mobile levererar datorer till Coca-Cola

VÀxsjös JLT Mobile Computers har pÄbörjat leveransen av stryktÄliga JLT1214N-datorer till Swire Coca-Cola, USA, ett av de största fristÄende tappningsföretagen av Coca-Coladrycker i USA.
Det handlar om fler Àn 300 datorer som kommer att monteras pÄ lagertruckar vid ett flertal av företagets anlÀggningar. Leveransen av datorerna sker löpande resten av Äret och kommer att slutföras under första kvartalet 2018, det framgÄr av ett pressmeddelande.

Datorerna kommer att installeras pÄ flera av Swire Coca-Cola:s nyförvÀrvade anlÀggningar i Arizona, Colorado, New Mexico, Oregon, Washington och Idaho.

– JLT har varit ett mycket viktigt stöd för oss pĂ„ Swire Coca-Cola nĂ€r vi den senaste tiden har utökat vĂ„r verksamhet och dĂ€rmed behövt förbĂ€ttra vĂ„rt system för lagerhantering, sĂ€ger James Sloan, ekonomichef för Swire Coca-Cola, USA.

Swire Coca-Cola anvÀnt truckdatorer frÄn JLT sedan 2011, nÄgot som enligt James Sloan har resulterat i en förbÀttrad service till bolagets kunder.

– Med ökad produktivitet och bĂ€ttre tillförlitlighet med minimala driftsstörningar, kan vi upprĂ€tthĂ„lla förstklassig service för vĂ„ra kunder, konsumenter och personal, fortsĂ€tter Sloan.

– JLT1214N Ă€r idealisk för anvĂ€ndning i lagerverksamhet och har mycket god prestanda vilket förbĂ€ttrar operatörens produktivitet, sĂ€ger Eric Miller, vd, JLT Mobile Computers, Inc. i pressmeddelandet.

JLT1214N fungerar i allt frÄn kalla kyllager till mycket höga temperaturer i direkt solljus och kan anvÀndas antingen fastmonterad pÄ vÀggen eller pÄ gaffeltruckar i rörelse dÀr kraftiga vibrationer kan uppstÄ.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2