Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sonitor Technologies Elektronikproduktion | 28 augusti 2017

Norautron tillverkar åt Sonitor

Sonitor Technologies AS, en leverantör av sÄ kallade Real Time Location System (RTLS), har valt Norautron som tillverkare för bolagets SmartBadge och nÀsta generations platssÀndare.
Norautron AS har utsetts till Sonitors produktionspartner för deras SmartBadge, en smart personalbricka, samt Sonitors nÀsta generations platssÀndare som anvÀnds med bolagets Sonitor Sense RTLS Platform. Kontraktets potentiella Ärliga vÀrde Àr 20 miljoner norska kronor.

Lösningen syftar till att lĂ€nka samman den fysiska vĂ€rlden med sakernas internet och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt ge realtidspositionering. Sonitors plattform spĂ„rar automatiskt flyttbar utrustning och Ă€ven personer – i realtid – och detta i komplexa inomhusmiljöer som till exempel sjukhus.

Sonitor Sense-plattformen kombinerar ultraljudsteknik med Wi-Fi och LF, vilket ger en skalbar lösning som stöder ett brett spektrum av applikationer.

TvÄ versioner av SmartBadge kommer att tillverkas, en med och en utan varningsfunktion. Prototyper kommer att tillverkas hos Norautron under augusti och förproduktionsenheter senare under Äret. Full produktion av SmartBadge Àr schemalagt att börja under det första kvartalet 2018.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2