Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© tamas ambrits dreamstime.com Elektronikproduktion | 29 augusti 2017

Instrumentcenter skriver avtal med Chroma

Nyköpingsföretaget Instrumentcenter har skrivit ett distributörsavtal med Chroma och kommer från september att börja sälja det taiwanesiska bolagets test-och mätinstrument till kunder i Sverige.
Chroma Ate Inc. är som många säkert redan känner till en tillverkare för test-och mätinstrument inom främst kraftelektronik. I Chromas sortiment hittar man bland annat elektroniska laster, DC- och AC aggregat, effektmätare, elsäkerhetsutrustning och komponenttestare.

"Chroma produkterna blir ett bra komplement till Instrumentcenters breda sortiment av test- och mätinstrument. Instrumentcenter AB i Nyköping kommer i och med detta också att rekrytera ytterligare teknisk säljpersonal för att tillgodose behovet hos kunder i hela Sverige," meddelar nyköpingsföretaget i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1