Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© combitech Elektronikproduktion | 29 augusti 2017

Combitech tar plats i nya lokaler i Trollhättan

Teknikkonsultföretaget Combitech fortsÀtter att vÀxa i TrollhÀttan och rÀknar med att vara 200 medarbetare inom tvÄ Är. I slutet av juli tog företaget plats i sin nya kontorsbyggnad pÄ InnovatumomrÄdet som ska möjliggöra den planerade tillvÀxten.
Combitech planerar att gÄ frÄn nuvarande 150 anstÀllda till 200 i TrollhÀttan inom tvÄ Är. För att möjliggöra tillvÀxten har man flyttat verksamheten i TrollhÀttan till nybyggda lokaler pÄ InnovatumomrÄdet.

– Att erbjuda bĂ„de nuvarande och nya medarbetare en inspirerande arbetsplats Ă€r otroligt viktigt för oss. Vi har arbetat nĂ€ra arkitekten och lagt stor vikt vid planeringen av lokalerna för att sĂ€kerstĂ€lla att de uppfyller alla vĂ„ra önskemĂ„l, sĂ€ger Ronnie Madsen, kontorschef pĂ„ Combitech i TrollhĂ€ttan i ett pressmeddelande.

Mats Hultman, Combitechs försÀljningschef för VÀstsverige har ansvarat för projektet, sÀger i pressmeddelandet att man lyssnat pÄ kundernas önskemÄl och att lokalerna Àr anpassade efter deras behov. Designen ger en hög flexibilitet, vilket kommer att underlÀtta vid samarbeten, och de nya lokalerna möjliggör dessutom arbete under hög sekretess.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1