Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys gatso Elektronikproduktion | 30 augusti 2017

Ny vd för Sensys Gatso Group

Bolagets styrelse har utsett Ivo Mönnink till ny verkstÀllande direktör för Sensys Gatso Group, det framgÄr av ett pressmeddelande.
Ivo Mönnink tilltrÀder den nya rollen den första oktober i Är. Nuvarande vd, Torbjörn Sandberg, kommer att kliva ner frÄn sin roll vid samma tidpunkt med kommer att stÄ till Sensys förfogande fram till 30 mars 2018.

– Vi vĂ€lkomnar Ivo Mönnink till Sensys Gatso. Med Ivos gedigna affĂ€rserfarenhet och bevisat starka ledaregenskaper, har jag och resten av styrelsen funnit en mycket passande person för att leda bolaget in i nĂ€sta fas av sin utveckling. Ivo kommer att vara central för att sĂ€kerstĂ€lla fortsatt tillvĂ€xt, sĂ€ger Claes Ödman, styrelseordförande i Sensys Gatso och fortsĂ€tter:

Ivo Mönnink har internationell kommersiell erfarenhet frÄn bland annat Unilever och Nike och har tidigare tjÀnstgjort som vd för flera företag, inklusive Hitec Power Protection och FERM.

– Jag har ödmjukt accepterat erbjudandet att bli VD för Sensys Gatso. Jag ser verkligen fram emot denna utmaning och kommer att fortsĂ€tta det arbete som har pĂ„börjats, sĂ€ger Ivo Mönnink.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1