Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© avnet Elektronikproduktion | 05 september 2017

Avnet köper Dragon Innovation

Avnet meddelar att bolaget lagt vantarna pÄ Dragon Innovation och utökar dÀrmed sin portfölj av erbjudanden till kunder som rör sig frÄn design till prototyp till volymproduktion.
Dragon Innovations process hjÀlper kunderna att förstÄ tillverkningskostnader och schemalÀggning, hitta fabriker samt hur de ka hantera produktion nÀr de skala sina företag.

Bill Amelio, vd för Avnet, sÀger i ett pressmeddelande att genom förvÀrvet at Dragon Innovation kan Avnet ytterligare möta behoven hos företag av alla storlekar pÄ ett mer direkt sÀtt, samt hjÀlpa dem att lansera nya hÄrdvaruprodukter pÄ ett effektivt och kostnadseffektivt sÀtt som minskar tiden att nÄ ut till marknaden.

Man menar att förvÀrvet av Dragon Innovation förbÀttrar Avnets roll nÀr det gÀller att utveckla nya teknologiprodukter genom att förenkla tillverkningsprocessen, sÀrskilt för de projekt som frÀmjar sakernas internet (IoT).

– Genom att erbjuda kunderna det snabbaste, enklaste och sĂ€kraste sĂ€ttet att tillverka i stor skala, Ă€r Dragon Innovations vision att göra tillverkningen enkel. Vi anvĂ€nder en kombination av teknik och mĂ€nsklig expertis inbyggt i lĂ€ttillgĂ€ngliga och enkla onlineverktyg ", sĂ€ger Scott N. Miller, vd för Dragon Innovation.

Dragon Innovation kan genom sin molnbaserade plattform, tillsammans med ett team av tillverkningsexperter, hantera hela tillverkningsprocessen – frĂ„n strategi och planering till fabriksval och produktionsövervakning.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1