Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mikael damkier dreamstime.com Elektronikproduktion | 05 september 2017

Profcon köper On Control

Elektroniktillverkaren Profcon AB – som sedan oktober förra året består av Profcon Electronics AB och Telefrang AB – meddelar att man har förvärvat On Control AB i Dalsjöfors.
On Control utvecklar och tillverkar elektronikprodukter i små serier för industri, byggsektorn och offentlig miljö. Den huvudsakliga verksamheten består dock av utveckling och produktion av styr- och övervakningsenheter för brand/brandgasspjäll.

– On Controls produkter kompletterar våra SIOX-produkter inom brandspjällsstyrning väldigt bra och täcker i viss mån en del av branschen som vi inte varit inblandade i, säger Micael Andersson, vd för Profcon AB i ett pressmeddelande.

On Control AB blir i och med förvärvet ett helägt dotterbolag till Profcon AB som i sin tur ingår i OJ-Gruppen med säte i Vansbro, Dalarna.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-26 11:55 V11.1.1-2