Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© hanza Elektronikproduktion | 08 september 2017

Hanza vald till produktionspartner av Mantex

Kontraktstillverkaren Hanza har fÄtt order pÄ ett sÄ kallat MIG-projekt för att forma en framtida tillverkningsstrategi Ät Mantex, ett företag som utvecklar och marknadsför röntgenbaserade produkter för kvalitetsmÀtning av biobrÀnsle och pappersmassa.
Uppdraget omfattar Àven industrialiseringstjÀnster och produktförbÀttringar för att nÄ lÀgre produktionskostnader i framtiden. Hanza kommer Àven att bistÄ Mantex i frÄgor rörande tillverkningsstrategier och teknikutveckling, skriver Mantex i ett pressmeddelande.

– Vi har fĂ„tt förtroendet att ansvara för industrialisering och tillverkning av Mantex produkter och samtidigt utarbeta en konkurrenskraftig och hĂ„llbar tillverkningsstrategi, sĂ€ger Thomas Lindström, Senior Vice President, Head of Business Solutions Hanza.

– Vi Ă€r pĂ„ vĂ€g in i en mycket expansiv fas dĂ€r vi ser att efterfrĂ„gan frĂ„n kunder ökar snabbt, och dĂ€rför Ă€r det viktigt att hitta en partner som hjĂ€lper oss att snabbt fĂ€rdigstĂ€lla och producera vĂ„ra produkter i volym under 2018, sĂ€ger Max Gerger, vd Mantex.

MIG-projektet pĂ„börjas omgĂ„ende och tillverkningen som förlĂ€ggs i Åtvidaberg bedöms vara igĂ„ng under vĂ„ren 2018. Omfattningen av avtalet Ă€r beroende av Mantex framtida försĂ€ljning, meddelar Hanza i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2