Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© zenuity Elektronikproduktion | 08 september 2017

Zenuity kopplar upp med Ericsson

Ericsson meddelar att bolaget kommer att samarbeta med Zenuity – Autoliv och Volvos JV för mjukvara till självkörande bilar – för att utveckla det man kallar Zenuity Connected Cloud.
I den första fasen av samarbetet kommer Ericsson och Zenuity att arbeta nära varandra för att som sagt utveckla Zenuity Connected Cloud – vilket kommer att drivas av Ericsson IoT Accelerator.

End-to-end-erbjudandet kommer att bestå av in-vehicle-programvara integrerad med andra fordonsfunktioner, inbyggda sensorer och molnstödsfunktioner som ger extern data från andra fordon och molninfrastruktur. Detta ska då göra det möjligt för realtidssynlighet som i sin tur gör att man kan vägleda fordon med information och händelser i under färd.

Ericssons molntjänst IoT Accelerator kommer att orkestrera det moln som krävs för att köra Zenuitys supportfunktioner. Plattformen, som är skalbar, kommer att skräddarsys för ADAS:s specifika behov och autonoma fordon.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2