Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© remasawco Teknik | 08 september 2017

Image Systems får miljonorder från Lesteсhsnab Plyus LLC i Ryssland

Orden landade hos Image Systems affärsområde RemaSawco och omfattar installation av ett komplett RS-BoardScannerQ-system för kvalitetssortering av brädor i justerverket. Leverans är planerad till slutet av året 2017.
”Det här är en viktig order för oss och en ytterligare framgång för satsningen på vår produkt RS-BoardScannerQ”, säger Johan Friberg, VD för Image Systems. ”Det är speciellt glädjande att Lesteсhsnab Plyus nu valt RS-BoardScannerQ som en av de viktigaste komponenterna i sin satsning att bygga upp en av Rysslands mest hög-presterande sågverk. Det är också glädjande att vi nu med RS-Boardscanner tar steget in i den ryska marknaden”, fortsätter Johan Friberg.

RS-BoardScanner Q är ett helautomatiserat tväravsyningssystem av brädor och plank i råsorteringar, justerverk eller hyvlerier. Systemet utför automatisk fyrsidig kvalitetsavsyning helt utan behov av vändning. Mättekniken kombinerar tracheid- (fiber), dimension- och vision-data.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2