Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yuri arcurs dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 september 2017

Knightecs projektverksamhet växer med nya lokaler i Stockholm

Kontorsytan fördubblas och special-anpassas för utvecklingsarbete pÄ distans för en av bolagets större kunder i fordonsbranschen.
Lokalen som ligger pÄ SveavÀgen i centrala Stockholm Àr en förstÀrkning i en snabbt expanderande verksamhet i avvaktan pÄ inflyttning i Solna United, hösten 2019.

– Vi levererar mervĂ€rde som en strategisk partner, och fĂ„r förtroendet att driva stora och kvalificerade projekt genom satelliter i vĂ„ra egna lokaler, sĂ€ger Dimitris Gioulekas, vd pĂ„ Knightec i ett pressmeddelande.

Dimitris förklarar att de nya ytorna ger bÀttre möjlighet att expandera projektverksamheten samtidigt som det frigör mötesrum och arbetsplatser pÄ Hudiksvallsgatan, som Àr bolaget Stockholmskontor i tvÄ Är till.

Evertiq har tidigare rapporterat om Knightecs satsning pĂ„ ett nytt Stockholmskontor i Solna, med inflyttning 2019. Lokalerna pĂ„ 1550 kvadratmeter i ”Solna United”, som byggs av Skanska, utformas till ett ledande innovations- och produktutvecklingscenter.

Företaget expanderar i hela landet, med planerad utökning av kontorsytan pÄ de flesta av de nio kontoren.

– Vi fĂ„r ökat förtroende och allt större Ă„taganden av vĂ„ra kunder vilket medför att antalet medarbetare vĂ€xer, och det krĂ€ver större lokaler och modernare arbetssĂ€tt, sĂ€ger Dimitris.

Och under de nÀrmsta fem Ären satsar bolaget pÄ att bli en av de riktigt stora aktörerna i teknikkonsultbranschen.

– Knightec siktar mot 1,5 miljard i omsĂ€ttning i framtiden och den tillvĂ€xten sker i hela landet. Vi hĂ„ller pĂ„ att bygga ett premiumvarumĂ€rke i teknikkonsultbranschen. Vi bygger ett konsultbolag som Ă€r bĂ€ttre Ă€n alla andra, med en starkare kultur och ett lĂ„ngsiktigt fokus pĂ„ det som skapar vĂ€rde i ett konsultföretag – kunder och medarbetare, avslutar Dimitris.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1