Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alphaspirit dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 september 2017

Nordamerikansk miljonorder till CST Global

Sivers IMA Holding AB bekrÀftar att det helÀgda dotterbolaget CST Global, har tecknat ett ramavtal, med en stor global leverantör av system för datacenters frÄn Nordamerika.
CST Global skall leverera opto-elektroniska komponenter som Àr grundteknologin för utbyggnaden av nÀsta generation moln, datacenters och Hyperscale datacenterapplikationer.

Anders Storm, vd för Sivers IMA, förklarar, "Detta Àr ett ytterst viktigt ramavtal för CST Global. Detta bekrÀftar att vi erbjuder rÀtt opto-elektroniska lösningar, vid rÀtt tillfÀlle, till den snabbt vÀxande, moln- och datacentermarknaden. Detta Àr en av flera stora tillvÀxtmarknader som vi har identifierat som drivs av dagens kommunikation och sensorsamhÀlle. Inom detta omrÄde kommer tillvÀxten fortsatt att drivas av miljarder uppkopplingar som relaterar till Internet of Things (IoT), samt framtidens 5G-nÀtverk".

Hyperscale datacenters innehÄller minst 5000 servrar vardera. Datacenters i alla storlekar har stora mÀngder fiberanslutningar som krÀver den typ av opto-elektroniska enheter som CST Global levererar.

Anders Storm fortsÀtter, "Ramavtalet Àr det första inom detta omrÄde med en sÄ stor nordamerikansk leverantör, som har global rÀckvidd. CST Global Àr ett av fÄ företag i vÀrlden, som kan tillhandahÄlla de opto-elektroniska komponenter som behövs och som Àven kan erbjuda dessa i större volymer. Detta ramavtal Àr dessutom ytterligare ett erkÀnnande av CST Globals kapacitet som ansedd global leverantör av opto-elektroniska komponenter."

Det uppskattade totala ordervÀrdet över en tvÄÄrsperiod förvÀntas vara ca: 10 miljoner dollar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2