Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Teknik | 11 september 2017

Cleantech Invest öppnar Stockholmskontor

Cleantech Invest har öppnat kontor i Stockholm. Syftet med kontoret, som leds av Cleantech Invest partner Timo Linnainmaa, Àr att stödja portföljbolagens i deras kapitalanskaffningar och kommande listningsprocesser i Sverige.
En annan syfte med stockholmskontoret Àr att öka kÀnnedomen bland privata och institutionella investerare om Cleantech Invest som en möjlighet att investera i snabbvÀxande bolag med positiv miljöpÄverkan.

– Vi har blivit sĂ„ vĂ€l mottagna i Sverige efter vĂ„r börsnotering hĂ€r att det var ett lĂ€tt beslut att sĂ€tta upp Stockholmskontor. VĂ„r bolagsportfölj Ă€r en sĂ€llsynt kombination av hög försĂ€ljningstillvĂ€xt och stor positiv miljöpĂ„verkan. Det Ă€r tydligt att det finns en aptit för det, inte bara i Sverige utan överallt, dĂ„ privata och institutionella investerare i ökande utstrĂ€ckning Ă€ven utvĂ€rderar den samhĂ€llspĂ„verkan deras investeringsbeslut har. Jag Ă€r övertygad att det kommer att öka vĂ„r aktieĂ€garbas bĂ„de med privata och institutionella investerare att ha Timo pĂ„ heltid i Stockholm, sĂ€ger vd Alexander Bigge Lidgren i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1