Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© atrium ljungberg Elektronikproduktion | 11 september 2017

HiQ växer och flyttar till Glashuset vid Slussen

Konsultbolaget HiQ gÄr framÄt och har nu vuxit ur sina gamla lokaler och flyttar dÀrför frÄn Regeringsgatan till Glashuset vid Slussen i Stockholm.
HiQ Ă€r ett nordiskt konsultbolag, och för den som inte kĂ€nner till bolaget sen tidigare har HiQ tillexempel bidragit till utvecklingen och förvaltningen av flygtrĂ€ningssimulatorer för JAS 39 Gripen sedan mitten 1990-talet. Och nu senast har bolaget fĂ„tt förtroendet att hjĂ€lpa Zenuity AB – Autolivs och Volvos JV – att utveckla och optimera programvaran för förarstöds- och sjĂ€lvkörningssystem.

HiQ har över 1’600 specialister och finns i fyra lĂ€nder. Nu flyttar kontoret i Stockholm in pĂ„ 2’920 kvadratmeter i Glashuset. Kontraktet Ă€r pĂ„ sex Ă„r och flytten sker i tvĂ„ omgĂ„ngar, vĂ„ren 2018 och början av 2019, det framgĂ„r av ett pressmeddelande frĂ„n fastighetsbolaget Atrium Ljungberg.

– Just nu Ă€r det vĂ€ldigt spĂ€nnande pĂ„ HiQ. Vi blir fler och fler – och det har aldrig varit sĂ„ stort behov av tekniska lösningar, bra design och effektiv kommunikation som nu. Men för att kunna lösa det behöver vi ett bra stĂ€lle att vara pĂ„ – och grejen Ă€r att det gamla i Stockholm har blivit för litet. SĂ„ nu Ă€r vi superglada att ha hittat Glashuset, en av Stockholms mest ikoniska byggnader. Och bĂ„de Slussen och Södermalm kĂ€nns mitt i prick för oss, sĂ€ger Erik Ridman, kommunikationschef, HiQ
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2