Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© satmission Elektronikproduktion | 14 september 2017

Satmission vinner nya ordrar i Tjeckien och Kina

Satmission, ett företag som köptes upp av Allgongruppen tidigare i år, har tecknat avtal om att integrera sin satellitantenn-lösning Live / Now i broadcastingsystem hos bolag i Tjeckien och i Kina.
Bolaget kommer att integrera systemet i tjeckiska Česká Televizes broadcastingsystem, samt integrera samma lösning till en kinesisk systemintegratör, NDT, New Digital Technology.

Projekten kommer att starta och genomföras under det fjärde kvartalet i år. Värdet på respektive order uppgår till 2,5 miljoner kronor och 500’000 kronor.

– Vi är väldigt glada över förtroendet. Dessa två nya affärer är ett kvitto på att vårt nyförvärvade dotterbolag med dess kvalitetslösningar vinner viktiga strategiska affärer på nya marknader i Kina och i Östeuropa, säger Johan Hårdén, vd, Allgon.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1