Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Mycronic / Magnus Elgquist Elektronikproduktion | 18 september 2017

Mycronic får order på två maskritare från Kina

Svenska Mycronic AB har fått en order på två maskritare från Chengdu NewWay Photomask Making Co., Ltd., i Chengdu City, Sichuan i Kina.
Företaget är ett joint venture mellan Shenzhen NewWay Photomask Making Co., Ltd., en etablerad fotomasktillverkare sedan 1997, och två lokala statliga investmentbolag. Ordern omfattar en maskritare ur Prexision-serien för bildskärmstillämpningar samt en maskritare ur FPS-serien för multi-purpose tillämpningar. Mycronic räknar med att leverera systemen under andra halvåret 2018.

Ordern avser en maskritare Prexision-10, för närvarande begränsad till tillverkning av G8 fotomasker. Systemet kan senare uppgraderas till ett fullskaligt Prexision-10 produktionssystem. Enligt Mycronic är FPS-systemet kundanpassat till slutkundens krav och önskemål. Det totala värdet av ordern uppgår till 32 – 36 miljoner dollar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1