Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© foxconn Elektronikproduktion | 19 september 2017

Nu är det klart – Foxconn kommer att bygga fabrik i USA

Nu är det klart. Allt är påskrivet och Foxconn kommer att få närmare 3 miljarder dollar i incitament för att bygga en fabrik i delstaten Wisconsin i USA.
Delstatssenaten röstade för att godkänna incitamenten, i form av subventioner, till Foxconn Technology Group den 13:e september. När alla röster var räknade hade ’Ja-sidan’ tagit hem det med 20 - 13 av rösterna.

Och igår den 18 september blev det slutligen officiellt när Guvernör Scott Walker skrev under propositionen, vilket banar väg för byggandet av Foxconns tillverkning campus i sydöstra Wisconsin. Foxconn själva har sagt att man planerar att investera närmare 10 miljarder dollar i tillverkningsanläggningen.Enligt ett pressmeddelande från guvernören, förväntas anläggningen – som blir en av de största utländska direktinvesteringarna i USA – skapa 13’000 nya jobb i delstaten,

I den nya anläggningen kommer Foxconn att tillverka LCD-skärmar som kommer att användas i allt från självkörande bilar till flygsystem samt även inom områdena utbildning, underhållning, hälso- och sjukvård, fortsätter pressmeddelandet.


Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2