Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© google Elektronikproduktion | 21 september 2017

Google lägger vantarna på HTC:s Pixeldivision

Bolagen har ingått ett slutgiltigt avtal som innebär att vissa HTC-anställda, varav många redan arbetar med Google för att utveckla sökjättens Pixel-telefoner, kommer att gå över till Google.
HTC kommer att få 1,1 miljarder dollar (närmare 9 miljarder kronor) från Google som en del av transaktionen. Separat kommer Google att få en icke-exklusiv licens till HTCs immateriella rättigheter.

I ett pressmeddelande säger HTC att avtalet också stöder företagets fortsatta smartphone-strategi. HTC fortsätter att ha ingenjörer som jobbar med utveckling – och som för närvarande arbetar med bolagets nästa flaggskeppstelefon.

För Google stärker avtalet sökjättens engagemang när det kommer till smartphones och sin hårdvaruverksamhet i allmänhet. Förutom teamet av experter s

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2