Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© eepab Elektronikproduktion | 25 september 2017

Expansion för Eskilstuna Elektronikpartner

Södermanlandsföretaget vÀxer bÄde i omsÀttning och personal. "Vi har aldrig haft ett sÄnt stort tryck", sÀger vd:n Mikael Joki.
Under det brutna rÀkenskapsÄret 2016/2017 ökade omsÀttningen för Eskilstuna Elektronikpartner (EEPAB) frÄn 61 miljoner kronor till 76, skriver Eskilstuna Kuriren.

De senaste tvÄ Ären har företaget investerat tio miljoner kronor i maskiner, nÄgot som företagets vd Mikael Joki menar har bidragit till allt fler ordrar. För att kunna hantera de ökade volymerna anstÀllde Eskilstuna Elektronikpartner tre nya personer under vÄren och sommaren. Nu letar företaget efter ytterligare personal, den hÀr gÄngen pÄ utvecklingssidan. skriver Eskilstuna Kuriren.

– Vi ser en fortsatt uppgĂ„ng hĂ€r, sjĂ€lvklart. Det Ă€r inte sĂ„ att vi stannar pĂ„ 76 utan just nu Ă€r takten betydligt högre. Vi har en relativt Ă„terhĂ„llsam budget med en ökning pĂ„ ungefĂ€r 10 procent, men vi ser redan nu att vĂ„r takt ligger högre, sĂ€ger Mikael Joki till Eskilstuna Kuriren.

– Vi har aldrig haft ett sĂ„nt stort tryck pĂ„ nya uppdrag som vi har just nu. Inte bara pĂ„ offertstadiet utan Ă€ven direkt in pĂ„ produktion nĂ€r det gĂ€ller att sĂ€tta nya kretskort i produktion. Det Ă€r extremt mĂ„nga nya uppdrag i kombination med extremt hög orderstock och en lĂ„ngsiktighet frĂ„n de flesta kundernas sida.

Tidigare i maj i Är kunde evertiq rapportera att EEPAB inledde ett samarbete med VÀsterÄsföretaget Addiva. Syftet med samarbetet var enligt dem sjÀlva att fÄ kontroll pÄ hela processen frÄn koncept till produktion, vilket ska ge kortare ledtid och lÀgre totalkostnad.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2