Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© VA Automotive Teknik | 25 september 2017

VA Automotive lägger new i Uddevalla

Fordonsunderleverantören VA Automotive i HÀssleholm har beslutat att flytta VA Components verksamhet i Uddevalla (tidigare Noco AB) till produktionsanlÀggningen i HÀssleholm.
Syftet med flytten Àr att samordna, effektivisera samt öka lönsamheten i bolaget. Flytten kommer att ske successivt under hösten 2017 och berÀknas vara genomförd senast den 31 mars 2018.

Samtliga medarbetare i Uddevalla, som inte redan har accepterat Àndrade anstÀllningsförhÄllanden inom koncernen, erbjuds att följa med och flytta sin anstÀllning till verksamheten i HÀssleholm, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Den hĂ€r flytten gör vi för att pĂ„ ett effektivare sĂ€tt bedriva vidareutveckling och tillverkning av det stolsortiment och tillbehör som Noco representerar. Vi Ă€r idag inhysta i alldeles för stora och ineffektiva lokaler och med en Ă„lderstigen produktionsprocess. Nu blir vi rationellare och fĂ„r möjlighet att öka vĂ„r leveranskvalitet samtidigt som vi kan samordna och rationalisera vissa administrativa funktioner inom koncernen, sĂ€ger Lars-Åke Grundmark, vd för VA Automotive.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 18:25 V11.10.11-1