Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© advantech Embedded | 27 september 2017

Advantech expanderar med Sverigekontor

Det trettonde kontoret i Europa för Advantech ska öppna upp i Kista.
I september gick Advantech ut med information om att företaget ska öppna upp ett nytt kontor i Sverige. Kontoret ska ligga i Kista, strax utanför Stockholm, och syftet med expansionen är att etablera företagets nordiska satsning ännu mer.

– Advantech fortsätter sin starka tillväxt i Europa med det vältajmade öppnandet av en ny lokal nära Sveriges huvudstad, säger Carlo Talamo, Nordic Sales Manager för Embedded IoT, i ett pressmeddelande.

Kontoret ska se till att företaget förbättrar sin service till sin växande kundbas i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

– Det nya Sverigekontoret kommer att hjälpa oss att arbeta snabbare och mer effektivt med våra kunder i Norden, men ett starkt lokalt team som är redo att ge teknisk support när det behövs och att driva vidare vår växande säljstrend, säger Hans-peter Nüdling, Associate Vice President för Embedded IoT, i pressmeddelandet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2