Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mikael damkier dreamstime.com Elektronikproduktion | 06 oktober 2017

Henrik Perbeck blir Beijer Almas nya vd och koncernchef

”Vi Ă€r stolta över att vĂ€lkomna Henrik Perbeck till Beijer Alma och ser fram mot att utveckla verksamheten tillsammans med honom”, sĂ€ger styrelseordförande Johan Wall.
Senast under första kvartalet 2018 kommer Henrik Perbeck tilltrÀda som vd och koncernchef pÄ industrikoncernen Beijer Alma. Nuvarande vd och koncernchef Bertil Persson lÀmnar koncernen den 31 oktober i Är.

– Vi Ă€r stolta över att vĂ€lkomna Henrik Perbeck till Beijer Alma och ser fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med honom och vĂ„ra duktiga dotterbolagschefer. Henrik har lĂ„ng internationell erfarenhet, bĂ„de frĂ„n tillverkande bolag och tjĂ€nsteföretag. Den kommer vĂ€l till pass i arbetet med att vĂ€xa koncernen organiskt och via kompletteringsförvĂ€rv, sĂ€ger styrelseordförande Johan Wall, i ett pressmeddelande.

Henrik Perbeck har tidigare varit nordisk försÀljningsdirektör för Codan/Trygg-Hansa, vd för Dometic Emerging Europe och Àr för tillfÀllet vd och koncernchef för Viacon Group.

– Beijer Alma Ă€r en framgĂ„ngsrik, internationell industrikoncern som det ska bli spĂ€nnande att fĂ„ vara med och utveckla. Nu ser jag fram mot att lĂ€ra kĂ€nna verksamheten och medarbetarna nĂ€rmare samt föra tillvĂ€xten i företaget vidare, sĂ€ger Henrik Perbeck.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2