Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© maksim pasko dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 oktober 2017

Cablex öppnar kontor i Polen för den europeiska marknaden

Den australiska kabeltillverkaren Cablex har öppnat ett nytt kontor i Warszawa för att få in en större fot på den europeiska marknaden.
Växande marknadsmöjligheter och ökad efterfrågan från kunder i Europa har gjort att Cablex öppnat ett nytt kontor i Warszawa, enligt tidningen Australian Defence Magazine.

– Vi ser enorma fördelar för våra internationella kunder då den nya anläggningen ligger nära till deras leverantörskedjor i Europa, säger Michael Zimmer, vd på Calbex, till tidningen.

Kontoret ska fokusera på att förse flyg- och försvarsindustrin med mekaniska och elektroniska systemlösningar samt att ge service till internationella och lokala kunder.

– Polen har en stor flygsektor och viktiga globala spelare har redan etablerat anläggningar i Aviation Valley i södra Polen; Sikorsky/Lockheed Martin, Leonardo, Airbus, Safran, Pratt and Whitney för att bara nämna några, säger Michael Zimmer.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1