Annons
Annons
© akeeris dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 oktober 2017

Heliospectras LED-teknik till cannabisodling i Makedonien

En medicinsk cannabisanläggning i Makedonien har investerat i LED-teknik från Heliospectra värt över en miljon kronor.
– Vår toppmoderna inomhusanläggning kräver intensiv kvalitativ belysning och vi vet att LED är rätt val för att producera högkvalitativa grödor. Vi genomförde tester på ledande leverantörer av LED-belysning för växter och Heliospectra gav oss de mest fantastiska resultaten, både gällande grödans kvalitet och avkastning, säger Vancho Tolomanosi, delägare och grundare av NYSK Holdings, i ett pressmeddelande.

Det svenska företaget Heliospectra utvecklar intelligent belysningsteknik för växthus och kontrollerade odlingsmiljöer och har nu fått en order på deras LED-belysningsteknik från NYSK Holdings, en medicinsk cannabisanläggning i Makedonien.

Investeringen i belysning kostar NYSK 125 000 dollar (cirka 1 miljon kronor) och gör att anläggningen kommer att vara utrustad med Heliospectras LX60-serie LED-lampor.

– NYSK Holdings har letat efter framtidens LED-belysning och har insett att möjligheten att kontrollera konsekventa profiler och plantans kvalitet, säkerställer en hållbar affärsmodell som kan uppnås med vår smarta belysningslösning, säger Ali Ahmadian, vd på Heliospectra, i pressmeddelandet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2