Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© akeeris dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 oktober 2017

Heliospectras LED-teknik till cannabisodling i Makedonien

En medicinsk cannabisanlÀggning i Makedonien har investerat i LED-teknik frÄn Heliospectra vÀrt över en miljon kronor.
– VĂ„r toppmoderna inomhusanlĂ€ggning krĂ€ver intensiv kvalitativ belysning och vi vet att LED Ă€r rĂ€tt val för att producera högkvalitativa grödor. Vi genomförde tester pĂ„ ledande leverantörer av LED-belysning för vĂ€xter och Heliospectra gav oss de mest fantastiska resultaten, bĂ„de gĂ€llande grödans kvalitet och avkastning, sĂ€ger Vancho Tolomanosi, delĂ€gare och grundare av NYSK Holdings, i ett pressmeddelande.

Det svenska företaget Heliospectra utvecklar intelligent belysningsteknik för vÀxthus och kontrollerade odlingsmiljöer och har nu fÄtt en order pÄ deras LED-belysningsteknik frÄn NYSK Holdings, en medicinsk cannabisanlÀggning i Makedonien.

Investeringen i belysning kostar NYSK 125 000 dollar (cirka 1 miljon kronor) och gör att anlÀggningen kommer att vara utrustad med Heliospectras LX60-serie LED-lampor.

– NYSK Holdings har letat efter framtidens LED-belysning och har insett att möjligheten att kontrollera konsekventa profiler och plantans kvalitet, sĂ€kerstĂ€ller en hĂ„llbar affĂ€rsmodell som kan uppnĂ„s med vĂ„r smarta belysningslösning, sĂ€ger Ali Ahmadian, vd pĂ„ Heliospectra, i pressmeddelandet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2