Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© everythingpossible dreamstime.com Embedded | 11 oktober 2017

Walerud Ventures och Almi Invest ger miljoner till Ekkono

Sammanlagt 7,5 miljoner kronor investerar Walerud Ventures och Almi Invest i Ekkono Solutions, ett företag som tillhandahÄller en lösning för maskininlÀrning för IoT.
Jon Lindén, vd Ekkono
© Almi
– Ekkono har potential att bli hur stort som helst. De finns i skĂ€rningspunkten mellan tvĂ„ stora omrĂ„den, maskininlĂ€rning och IoT, och adresserar en internationell marknad. Ekkono har potential att bli en del av det svenska teknikundret och passar bra hos Walerud Ventures, sĂ€ger Jane Walerud vid Walerud Ventures i ett pressmeddelande.

Ekkono gör maskininlÀrning för IoT och sÀljer en inbÀddad mjukvara som möjliggör avancerad maskininlÀrning för uppkopplade föremÄl, och har en mÄlgrupp som inkluderar mÄnga marknader. Det gör företaget intressant, menar Walerud Ventures och Almi Invest som nu har gÄtt in med 7,5 miljoner kronor i Ekkono.

– OmrĂ„det Ă€r hett och hĂ€r finns flera svenska bolag i framkant. Ekkono har kombinationen av ett team med bevisat track record och en lovande teknik. Detta kan revolutionera och förenkla det sĂ€tt som maskininlĂ€rning och IoT tillĂ€mpas i framtiden, sĂ€ger Christian Björkman, Invest Manager pĂ„ Almi Invest, i pressmeddelandet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1