Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© norebbo dreamstime.com Elektronikproduktion | 13 oktober 2017

Ascom och GE Healthcare ingår partnerskap

Tillsammans ska företagen Ascom och GE Healthcare distribuera intensivvÄrdsverktyget Digistat Patient Watch solution, meddelar företagen i ett pressmeddelande.
Med en ny produkt speciellt anpassad för intensivvÄrdsavdelningar, Digistat Patient Watch solution, och framtagen av Ascom vÀxer det redan existerande partnerskapet mellan Ascom och GE Healthcare.

Produkten kopplas upp mot de maskiner och mÀtare som Àr fÀsta i patienten pÄ till exempel intensivvÄrdsavdelningen, och visar vÀrdena pÄ den eller de plattformar som Àr uppkopplade mot Digistat Patient Watch solution. PÄ det viset ska vÄrdpersonalen inte behöva springa till en patient om ett larm ljuder, utan kan titta pÄ sin plattform för att se vad för larm det Àr som gÄr och om det Àr mer eller mindre brÄttom.

– Digistat Patient Watch hjĂ€lper kliniker att mĂ€ta patientdata för att öka medvetenheten i situationen och kunna justera prioriteter. Den har potentialen att förĂ€ndra deras yrkesutövning och förbĂ€ttra effektiviteten i arbetsflödet, sĂ€ger AndrĂ© Neu, ansvarig för plattformslösningar pĂ„ Ascom, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 02:03 V11.10.8-2