Annons
Annons
© alice herden dreamstime.com Elektronikproduktion | 17 oktober 2017

Flexenclosure bygger datacenter i Colombia

Svenska cleantech-företaget Flexenclosure tar plats på den colombianska marknaden med slutförandet av ett datacenter för det colombianska teleoperatören TigoUne.
– Det här är vårt första projekt i Colombia, vår andra eCenter-leverans i Latinamerika och vårt tredje datacenterprojekt med Millicom. Vi är glada över att ha vunnit TigoUnes förtroende för att leverera den här toppmoderna byggnaden, och för att utveckla vår relation med Millicom-gruppen samt förstärka vårt engagemang för det Latinamerikanska marknaden, säger David King, vd på Flexenclosure, i ett pressmeddelande.

Det svenska företaget har tidigare arbetat med företag inom Millicom-gruppen i Latinamerika, då bland annat i Paraguay.

Det nya datacentret i Colombia är 770 kvadratmeter stort, ungefär dubbelt så stort som det i Paraguay. TigoUne, som har beställt centret, kommer att använda det för att integrera tjänster såsom förvaring, backup, cybersäkerhet och IoT.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1