Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© noca Elektronikproduktion | 18 oktober 2017

Noca investerar för Nordic Semiconductor

Den norska tillverkaren Noca har nyligen investerat i en ny ytmonteringsmaskin med anledning att kunna hantera Nordic Semiconductors behov.
En ytmonteringsmaskin vid namn ASM Siplace SX har hittat ett hem hos norska tillverkaren Noca. Maskinen kan arbeta med mindre formfaktorer Àn vad företaget i dagslÀget har behov för, men den kan ocksÄ tillfredsstÀlla Nordic Semiconductors behov.
Øyvind Pettersen © Noca
– Den hĂ€r investeringen Ă€r en direkt konsekvens av Nordic Semiconductors behov för högre komplexitet och hantering av mindre komponenter. Genom att följa behoven hos ledande producenter som Nordic Semiconductor hĂ„ller vi oss i framkant av marknadstrender. Det Nordic behöver i dag vet vi att andra kommer behöva i framtiden, sĂ€ger Øyvind Pettersen, Account Manager pĂ„ Noca, i ett pressmeddelande. Noca skriver i pressmeddelandet att den nya maskinen ska hjĂ€lpa dem att lösa de utmaningar som mĂ„nga tillverkare stöter pĂ„. DĂ„ komponenter fortsĂ€tter att bli mindre och mindre kommer maskinen Ă€ven vĂ€l till pass i framtiden dĂ„ marginalerna för misstag vid lödning blir sĂ„ pass minimala att specialutrustade maskiner kommer att krĂ€vas. Förutom den nya ytmonteringsmaskinen har Noca Ă€ven investerat i nya maskiner för kvalitetssĂ€kring och inspektion. – För att kontrollera kvaliteten pĂ„ det arbete som utförs pĂ„ sĂ„ smĂ„ ytor behövs röntgenteknologi. Vi har sett till att vara vĂ€l rustade bĂ„de för verifiering och produktion, sĂ€ger Øyvind Pettersen.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-02-15 09:57 V12.1.1-2