Annons
Annons
© zetadisplay Elektronikproduktion | 19 oktober 2017

ZetaDisplay har tecknat avtal för 5,5 miljoner

ProntoTV, en del av ZetaDisplay-koncernen, har tecknat ett avtal värt 5,5 miljoner kronor gällande leverans av Digital Signage i Norge
Under fem år ska ProntoTV leverera Digital Signage till en detaljhandelskedja i Norge. Den första installationen kommer att påbörjas inom kort och ProntoTV bedömer att värdet av affären uppgår till 5,5 miljoner kronor.

– Vi är mycket glada för att ha tecknat ännu ett viktigt avtal på den norska marknaden. ProntoTV har under året tagit ett antal tongivande affärer på den norska marknaden och vi ser med tillförsikt på framtiden, säger Leif Liljebrunn, vd på ZetaDisplay, i ett pressmeddelande.

ZetaDisplay har fler än 100 anställda och försäljningskontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland. ProntoTV har drygt ett tjugotal anställda.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1