Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© precise biometrics Komponenter | 20 oktober 2017

Mindre sensorer med Precise Biometrics senaste uppdatering

En av Precise Biometrics fingeravtryckslösningar stödjer nu Ànnu mindre fingeravtryckssensorer, vilket minskar produktkostnaden och möjliggör för tillvÀxt.
– De första marknadsförsöken, som utförts tidigare i Ă„r, visar att kunderna Ă€r ivriga att fĂ„ börja anvĂ€nda biometriska betalkort. VĂ„r förbĂ€ttrade fingeravtryckslösning kommer att pĂ„skynda införandet av biometriska smarta kort genom att sĂ€nka de totala produktkostnaderna med bibehĂ„llen hög biometrisk prestanda, sĂ€ger HĂ„kan Persson, vd för Precise Biometrics, i ett pressmeddelande.

Den nya uppdateringen pÄ Precise Biometrics fingeravtryckslösning Precise Biomatch Embedded stödjer nu fingeravtryckssensorer med en yta ned till 30 kvadratmillimeter och begrÀnsade mikroprocesser som möjliggör strömsnÄla biometriska smarta kort.

FrÄn och med december 2017 kommer mjukvarulösningen att finnas tillgÀnglig för kunder.

– Kombinationen av kontaktlösa betalningar och fingeravtrycksautentisering erbjuder konsumenter en helt ny nivĂ„ av anvĂ€ndarvĂ€nlighet och minimerar risken för identitetsstöld och bedrĂ€geri. Med en Ă„rlig adresserbar marknad pĂ„ över tvĂ„ miljarder betalkort har biometriska betalkort potentialen att bli nĂ€sta stora tillvĂ€xtmarknad för fingeravtrycksteknik, sĂ€ger HĂ„kan Persson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1