Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mikael damkier dreamstime.com Teknik | 27 oktober 2017

MultiQ köper Cygates verksamhet inom Digital Skyltning

MultiQ meddelar att företaget förvÀrvar en verksamhet av Cygate benÀmnd Digital Media Distribution, DMD.
Cygate Àr en systemintegratörer och en del av Telias företagsaffÀr. I den förvÀrvade verksamheten ingÄr digital skyltning och bokningssystem för konferensrum.

MultiQ kommer erbjuda anstÀllning till de medarbetare hos Cygate som arbetar med DMD-verksamheten och som berörs av affÀren. MultiQ och Cygate inleder Àven i och med denna affÀr ett lÄngsiktigt samarbete för att möta det fortsatta behovet av DMD tjÀnster frÄn Cygates kunder.

– Denna del av Cygates verksamhet passar mycket vĂ€l in hos oss. Digital Skyltning Ă€r en stor del av MultiQs verksamhet och hĂ€r fĂ„r vi nu mĂ„nga nya kunder. Rumsbokning blir en ny produkt i vĂ„rt erbjudande. Vi ser mycket fram emot att fĂ„ mĂ„nga nya kompetenta kollegor pĂ„ vĂ„rt kontor i Stockholm, samt ett samarbete med Cygate som kan öppna ytterligare affĂ€rsmöjligheter för oss, sĂ€ger Lars PĂ„lsson, tf vd pĂ„ MultiQ.

– Vi tycker vi kommit fram till en bra lösning för vĂ„r DMD verksamhet, bĂ„de för kunder och medarbetare. MultiQ har rĂ€tt förutsĂ€ttningar för att kunna fortsĂ€tta utveckla DMD verksamheten och ta den till nĂ€sta nivĂ„, sĂ€ger Fredrik Sidmar, vd pĂ„ Cygate.

Den övertagna verksamheten omsÀtter cirka 15-20 miljoner kronor per.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1