Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© CybAero Elektronikproduktion | 30 oktober 2017

Cybaero har tecknat avtal med Skyworks Global

I ett samarbete mellan svenska Cybaero och amerikanska Skyworks Global fÄr Cybaero evig licens till det amerikanska företagets patenterade gyroteknik.
Det svenska drönarföretaget Cybaero har tecknat ett avtal med Skyworks Global, ett amerikanskt företag som arbetar med design och utveckling av högprestandagyroplan. I avtalet ingÄr att Cybaero fÄr evig licens till Skyworks patenterade gyroteknik, och att Cybaero kommer att dela gemensam immateriell ÀganderÀtt i den forskning och utveckling som bedrivs med hjÀlp av Skyworks patent.

De tvÄ företagen har ocksÄ enats om att diskutera kring gemensam produktmarknadsföring, försÀljning och intÀktsandel nÀr en marknadsklar APID-version har utvecklats med hjÀlp av Skyworks patent.

– Det finns en stor möjlighet för oss i att samarbeta med Skyworks, vĂ€rldsledande inom gyronautik. Skyworks har stor kunskap och Ă€r visionĂ€rer inom flygindustrin. Vi ser stor potential i detta partnerskap och de applikationer som det kan medföra. Tillsammans kan vi arbeta vidare för att förbĂ€ttra och revolutionera framtiden av RPAS, sĂ€ger Michael Auerbach, ordförande pĂ„ Cybaero, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2