Annons
Annons
© vladek dreamstime.com Elektronikproduktion | 31 oktober 2017

Testhouse Nordic skriver kontrakt med Amplifier Research

Test- och mätutrustningsleverantören Testhouse Nordic AB har skrivit kontrakt med en ny leverantör, den amerikanska tillverkaren av EMC-testutrustning – Amplifier Research.
I och med det nya kontraktet mellan Testhouse Nordic och Amplifier Research kan nu kunder till Testhouse Nordic i Sverige, Finland och Estland få ett heltäckande EMC-testprogram. I gengäld kommer Testhouse att representera och distribuera AR:s produkter i de nämnda länderna.

– Dessa innovativa och högkvalitativa produkter från AR har goda synergier med våra andra test- och mätinstrument. Vi kan nu erbjuda våra kunder i Sverige, Finland och Estland en 100 procent komplett portfölj för EMC-test. Vi är glada och hedrade att vara den nordiska samarbetspartnern för AR, säger Thomas Westerlund, vd på Testhouse Nordic, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2