Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© gualtiero boffi dreamstime.com Elektronikproduktion | 31 oktober 2017

Next Biometrics börjar leverans av nya fingeravtrycksmoduler

Med start i dag, 31 oktober, börjar norska Next Biometrics att leverera sina nya fingeravtrycksmoduler pÄ en stor skala. Modulen Àr designad för bland annat surfplattor och notebook-datorer.
Next Biometrics nya fingeravtrycksmodul heter NB-2034-S2 och har nu börjat levereras av företaget. Modulen Àr utformad för att uppfylla kraven pÄ notebook-, tablet- och accesskontrollmarknaderna vad gÀller prestanda och kostnad.

Till skillnad frÄn sina föregÄngare Àr NB-2034-S2 baserad pÄ en enda halvledarkontroller, NB-A520 Asic, som levereras med en integrerad mikrokontroller. Det ger flexibilitet i produktdesign samt systemkostnadsreduktion. Modulen har Àven 67 procent fÀrre externa komponenter, vilket möjliggör anvÀndning av ett mer kostnadseffektivt flexibelt kretskort, lÀttare mekanisk integration och en total kostnadsminskning.

– Vi Ă€r glada över att börja leverera vĂ„r NB-2034-S2 till vĂ„r första kund i Tier 1. Detta kommer att pĂ„verka vĂ„ra marginaler betydligt frĂ„n första kvartalet. Med den hĂ€r modulen fortsĂ€tter vi att utföra pĂ„ vĂ„r vĂ€g till bĂ€ttre resultat, mer integrerade och kostnadseffektiva produkter. Dessa senaste framsteg pĂ„ vĂ„r produktlinje kommer att bidra till att pivotera Next till ett företag med lönsamma intĂ€kter i alla kundprojekt, sĂ€ger Ritu Favre, vd pĂ„ Next Biometrics, i ett pressmeddelande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1