Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Rimaster © Chargestorm Elektronikproduktion | 31 oktober 2017

Rimaster och Chargestorm i samarbete för laddstation

Rimforsa-bolaget Rimaster har ingÄtt ett samarbete med Norrköpingsbaserade Chargestorm, som Àr verksamt inom e-Mobility.
Kontraktstillverkaen Rimaster kommer att tillverka Chargestorms laddstation EVA Wallbox i sin fabrik i Rimforsa, enligt ett nytt samarbete.

Laddstationen Àr Chargestorms nya laddstation för hem, bostadsrÀtter och företag och bygger pÄ ett intelligent system som kan kopplas upp mot internet för övervakning och fjÀrrstyrning. Rimaster kommer att ha helhetsansvaret för tillverkning, funktionstester och just in time-leveranser.

– Rimaster har en omfattande kompetens nĂ€r det gĂ€ller elskĂ„p och behĂ€rskar helheten vilket gjorde det möjligt att fĂ„ en snabb uppstart. Rimasters systemerbjudande med kompetens inom utveckling, el och elektronik Ă€r ocksĂ„ en trygghet för framtiden, sĂ€ger Patrik Lindergren, vd pĂ„ Chargestorm, i ett pressmeddelande.

– Alla typer av smarta och effektiva systemlösningar för ett mer hĂ„llbart samhĂ€lle Ă€r av stort intresse för oss och vi tycker att det Ă€r vĂ€ldigt roligt att fĂ„ vara med Chargestorm pĂ„ den hĂ€r resan. Vi Ă€r tvĂ„ kunskapsintensiva företag med matchande ambitioner och som kan utvecklas tillsammans, sĂ€ger Andreas Kronström, Key Account Manager pĂ„ Rimaster, i meddelandet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1