Annons
Annons
© Ideon Elektronikproduktion | 02 november 2017

Tyskt trådlöst laboratorium har öppnats i Lund

I juni förvärvade den tyska testleverantören TÜV Rheinland ett laboratorium på Ideon i Lund. Nu har det slagit upp dörrarna påbörjat sin verksamhet.
Laboratoriet är en del av TÜV Rheinlands globala expansion inom trådlös teknik och i mitten av september öppnade bolaget upp det trådlösa labbet för kunder.

– Laboratoriet i Lund är utrustat med avancerade teknologier som Sigfox och LoRa och tillåter oss att erbjuda de senaste IoT-tjänsterna på plats, säger Stefan Kischka, vice ordförande för Wireless/IoT på TÜV Rheinland, i ett pressmeddelande.

– Med den mjuka öppningen av vårt laboratorium i Lund har TÜV Rheinland nu tillgång till den nordeuropeiska trådlösa/IoT-marknaden, tillägger Anders Nordlöf, Managing Director för TÜV Rheinland Sweden AB.

Den nyligen öppnade lokalen är 900 kvadratmeter stor och är uppdelat i sju mindre labb, utrustat med tekniker som Sigfox, LoRa, Zigbee, 3GPP, Wi-Fi, bluetooth och eCall. Utöver Lundlabbet har TÜV även IoT-labb i Nederländerna, Italien och två platser i Tyskland.

– Laboratoriet i Lund är en ytterligare milstolpe som ger ett utmärkt komplement till de tjänster vi erbjuder och ger oss ett annat steg framåt i utbyggnaden av vårt globala engagemang inom trådlös teknik och uppfyllandet av vår TÜV Rheinland Wireless Strategy 2020, säger Stefan Kischka.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 11:45 V11.5.4-1